BURSA / OSMANGAZİ - Remzi Zümrüt İlkokulu

Kas

Bugün ATAMIZI saygı ve özlemle andık.Onun gösterdiği yolda ,Remzi Zümrüt İlkokulu olarak başarı,azimle yılmadan çocuklarımız yürüyeceklerdir.

ATAMIZI anma programında 4.sınıf zümre öğretmenler ile öğrencilerine emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.yılında okulumuz kırmızı beyaz renklerle velilerimizi karşıladı.Herkesin elinde bayrağımız dalgalandı.Programımızı titizlikle hazırlayan,bizlere güzel bir coşku, mutluluk yaşatan 2.sınıf öğretmenlerine ve öğrencilerine emekleri için çok teşekkür ederiz .

Asırlık çınar olan devletimiz,milletimiz ve cumhuriyetimizin ilelebet payidar olması dileğiyle daha nice yüz yıllara .

100. YIL KUTLU OLSUN

Eyl

Okula yeni başlayan minik birinci sınıflarımız bugün sahne heyecanını da yaşadı.Büyük bir heyecanla İlköğretim Haftası ' nı kutladı.Okul müdürümüz Bekir YAĞMUR günün anlam ve önemi ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etti.Miniklerimizin şiir ve şarkıları ile program sona erdi.Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kuruculuğunu okulumuz öğretmeni Burcu KUTLU' nun yaptığı İKİ GÖZÜM ATASÖZÜM eTwinning projemizin son etkinlikleri de tamamlandı.Projede çalışan Burcu KUTLU,Zehra ÖZGÜR ve Kamuran YILDIZ projenin son kapanış çevrimiçi webinarina katıldılar.9 Mayıs eTwinning Günü etkinliklerinide tamamladılar.Proje kalite etiketine başvurdular.Kalite etiketi sürecinde kendilerine başarılar diliyoruz.

Ock

Remzi Zümrüt İlkokulu olarak dahil olduğumuz 'Hand'n Hand with Dyned' e twinning projesi kapsamında 'Güvenli İnternet Günü'  ile ilgili farkındalık ve bilgilendirme etkinliklerine yer verdik. Ayrıca öğrencilerimiz şubat ayı etkinlikleği olam CRAM çalışmalarını da başarı ile  tamamladılar. Okulumuzda e-Twinning platformunda 10-11 Şubat tarihleri arasında interneti güvenli bir şekilde kullanma etkinlikleri yapıldı. İnterneti güvenli kullanıyoruz.