BURSA / OSMANGAZİ - Remzi Zümrüt İlkokulu

Remzi Zümrüt İlkokulu

Çiftehavuzlar Mah. 2.Mert Sokak No21/1 OSMANGAZİ/BURSA
Vizyon
Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırladığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
Misyon
Araştırıcı ve kendine yeten bireyler yetiştiren çevresindeki eğitim kurumlarının en iyisi olmayı hedefleyen bir eğitim ortamı yaratmak için varız.
Başarılar
İSO 18001 İŞ Sağlığı ve Yönetimi Sistemi Sertifikası- 2021 e Twinning SCHOOL - 2021 Avrupa Kalite Etiketi - 2021
Öğretim Şekli :Okulumuz ikili öğretim uygulamaktadır.
SABAHÇI GRUP: 08:00 - 12:50, ÖĞLENCİ GRUP: 13.05-17:55
Doğalgaz merkezi petek sistemi ile ısınma sağlanmaktadır.
Ulaşım
Okulumuza Şehirlerarası Otobüs Terminalinden 99 ve 43-H Nolu belediye otobüsleri ile Çiftehavuzlar´da inip yürüyerek gelebilirsiniz. Heykel´den Çiftehavuzlar dolmuşlarıyla ve 5/A Nolu belediye otobüsüyle, tramvay hattının herhangi bir yerinden Merinos durağında inerek Kanalboyu-Çiftehavuzlar istikametinde yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Okulumuza bulunduğu yakın çevreden öğrenciler adrese dayalı kayıt edilmektedir. Bu sebeple servis bulunmamaktadır.
Şehir Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bursa İli merkez ilçelerinden Osmangazi´de bulunan okulumuz, Osmangazi ilçe merkezine yaklaşık 6km (~12dk otomobil ile) mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde okulumuzda Okulöncesi ve 1.Sınıflara Jimnastik eğitimi verilmektedir. Her eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde 4. sınıflar arası futbol müsabakası yapılmakta, 1. olan takım ilçe turnuvasında okulumuzu temzil etmektedir.
Proje Çalışmaları
e-Twinning OHEY- Masal Anlatma Projesi Kardeş Okul Projesi Sıfır Atık Projesi Yemekte Denge Projesi OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Okul bahçesindeki ağaçlar için "Kuş Evi" projesi, tohumdan "Meşe Palamudu Fidanı Yetiştirme" projesi devam eden ve tamamlanan projelerimizdir.